Dit was niet zomaar een neuk ster


Wat een leven heb ik toch als ik eraan denk. Ik was uit met wat vrienden en kwam al heel snel een heerlijke vrouw tegen. Ik dacht gelijk aan oma seks. Ze had een rokje aan van net boven de knieën, mooie hakjes en een panty. Nou, die panty maakt het helemaal af dan krijg jij mij al boter geil.

Maar daar eindigde het niet. Ik begon met haar te praten en we begonnen lekker een beetje aan elkaar te zitten. IK weet niet of het door de drank kwam maar het was heerlijk om even aan haar te voelen. Ze voelde heerlijk aan in het jurkje ze had een prachtig lichaam dat zag je er wel doorheen. Ik kon eigenlijk me handen niet van haar af houden maar ik heb toch er voor gekozen om een beetje terughoudend in te zijn. En dat hielp, na heel wat gepraat te hebben heb ik haar meegekregen naar een hotel. En daar kwam het gezegde uit: \”This room is where thé magic happens\”. Dan weet je vast wel genoeg.